Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

UNIIKKI KORU OTTAMASTASI KUVASTA

KORUN TILAAMINEN SINUN KUVASTASI:

1. Valitse ja tilaa valitsemasi tuote verkkokaupassa. Lähetä sen jälkeen mahdollisimman hyvälaatuinen kuva (esim. jpg-tiedosto) sähköpostiosoitteeseen:
wannii.design.tilaukset@gmail.com

2. Merkitse sähköpostiin yhteystietosi ja tilaamasi tuote ja nimeä kuvasi nimelläsi ja tilaamallasi tuotteella (esimerkiksi: Wannii_pyöreä riipus TAI Wannii_pyöreä riipus ja avaimenperä).

3. Jos tilaat monta eri tuotetta samasta kuvasta, tai monta samaa tuotetta, kirjoita sekin sähköpostiin.


4. Jos tahdot kuvan mustavalkoisena, ilmoita se myöskin sähköpostissa. Kuvan muuttaminen mustavalkoiseksi ei aiheuta lisäkustannuksia.

HUOM! Wannii Designilla on oikeus muokata kuvaa sopivaksi korupohjaan ja parannella esimerkiksi kuvan värejä. Huomioithan, että esimerkiksi riipuksissa keskellä on reikä, joten osa kuvasta rajautuu pois. Jos tahdot esimerkiksi korvakorut, lopullinen tuote on pyöreä...otathan sen huomioon. Jos et tahdo, että teen minkäänlaisia värikorjauksia, ilmoitathan myös siitä sähköpostissa kuvaa lähettäessäsi.

Kuluttajasuojalain mukaisesti peruutusoikeus ei koske tilaustuotteita.
Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta. Peruutusoikeus ei koske sinetöitynä toimitettua tavaraa, jonka sinetti on rikottu. Peruutusoikeus ei koske seuraavia hygieniatuotteita: korvakorut.

Tilaamasi tuote on tarkoitettu yksityiskäyttöön. Jos tahdot tilata tuotteita myyntiin, ota ihmeessä yhteyttä!


TILAUSTUOTTEIDEN TOIMITUSAIKA NOIN VIIKKO!

Tuotteita yhteensä 6 kpl